Telefoon: 06 – 49 77 38 91 | info@dedeukenfxr.nl

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

  • Eerst wordt de deuk met een speciale lamp gelokaliseerd.

  • Nadat de deuk gelokaliseerd is, wordt de deuk met hiervoor bestemde tools van binnenuit “uit gemasseerd”. Hierbij wordt gebruik gemaakt van restyle tools. Deze speciale tools hebben allemaal verschillende uiteinden.

Door deze snelle methode vallen de kosten flink lager uit.  De meeste deukjes ter grootte van een twee-Euromuntstuk kunnen met deze techniek worden verholpen. Als het niet mogelijk is om aan de achterkant van een deuk te komen, dan maken we gebruik van “warme lijmtechniek”. De speciale lijm wordt in een lijmpistool verwarmd en daarna met een lijmadapter in de deuk aangebracht.Vervolgens wordt met een glijhamer de deuk met precisie teruggetrokken. Dit oplijmen van lijmadapters moet vaak meerdere keren worden herhaald totdat de hele deuk verwijderd.

Let op: deze manier van uitdeuken zonder spuiten is alleen geschikt voor kleine deukjes ter grootte van een twee-Euro muntstuk zonder lakbeschadiging

Benieuwd naar het resultaat?

Hiernaast ziet u een afbeelding van een portier vóór het ná het uitdeuken zonder spuiten door onze expert. Beweeg het schuifje op de foto om het verschil te zien.

De deuk is volledig verdwenen en het portier is weer als nieuw! En dat tegen een fractie van de kosten als het portier opnieuw gespoten had moeten worden. Laat u overtuigen van alle voordelen van uitdeuken zonder spuiten en neem vrijblijvend contact met ons op!

Let op: deze manier van uitdeuken zonder spuiten is alleen geschikt voor kleine deukjes ter grootte van een twee-Euro muntstuk zonder lakbeschadiging

– De deuken FXR lost het voor u op –

Het portier met een deukjeHet portier na het uitdeuken

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen voor uitdeuken zonder spuiten? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vergeet niet enkele foto’s van de schade mee te sturen! U kunt ook de Whatsapp button onderaan onze website gebruiken om ons foto’s te sturen!